Hemstädning Vallentuna

Trygg hemstädning i Vallentuna

Hemstädning

Hemstädning kan vara engångsuppdrag som flyttstädning eller regelbunden städning enligt avtal. Vi erbjuder hemstädning och andra tjänster i Vallentuna såväl som Täby, Vaxholm, Österåker och andra kommuner och områden i Storstockholm.

Våra ledord är noggrant och effektivt, vilket innebär att vi ser till att ingen del av städningen lämnas åt slumpen men att det ändå inte tar mer tid än nödvändigt.

hemstädnings tjej gör rent hus

Vi är också noggranna med våra kundrelationer och ser till att alltid ha en öppen dialog med våra kunder. De tjänster vi erbjuder anpassas naturligtvis efter behov. Handlar det om avtalsenlig städning brukar vi komma ut och bedöma städarbetets omfattning och sedan delge kunden en offert helt kostnadsfritt. 

Mer fritid till en låg kostnad

När man kommer hem från en stressig dag på jobbet är inte städning av hemmet den syssla man ser fram emot. Lyckligtvis finns ett enkelt sätt att spara tid, som du kan lägga på familj, vänner och fritid, utan att det behöver kosta särskilt mycket. 

Genom att anlita oss för din hemstädning i Vallentuna kan du använda din fritid till något roligare än dammsugning, fönsterputsning och golvmoppning. Vi tar hand om allt eller bara de delar där du känner att du vill ha avlastning.

Våra tjänster är mycket prisvärda i utgångsläget, men glöm heller inte RUT-avdraget på 50%, vilket innebär en skatterabatt på upp till 50 000 kr per år för dig som köper hushållsnära tjänster av oss. 

Förtroende är A och O

Hemstädningen sker ofta när du inte är hemma, så naturligtvis är förtroende en mycket viktig faktor vid ditt val av hemstädning i Vallentuna. Ditt förtroende för företaget och våra medarbetare är något vi hoppas få möjlighet att vinna genom pålitlighet, noggrannhet, effektivitet och yrkeskunnighet.

Vi garanterar att din hemstädning utförs på ett tryggt sätt. Det spelar ingen roll om du bara behöver hemstädning någon gång ibland eller om du väljer att teckna ett längre och mer omfattande avtal med oss. Alla kunder är lika viktiga.

Väljer du hemstädning från oss får du tjänster som svarar upp till dina förväntningar. För att det ska kännas extra tryggt erbjuder vi nöjd kund-garanti.

Kontakta oss så tar vi fram en offert baserat på städuppdragets omfattning. Att du som kund är i centrum reflekteras också i att du beställer helt själv vilka tjänster du vill ha hjälp med, och hur ofta. Därför är våra offerter individuella, men våra priser tål att jämföras!

 

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert